Jeg står desværre i den situation at jeg er blevet nødt til at sælge min bolig. Jeg har i en længere periode undret mig over hvordan man lige håndtere det hele. Men til sidst snakkede jeg med mine forældre, som anbefalede at jeg kontaktede en advokat Hillerød ved navn Bengtson hun er en dygtig og billig advokat i Hillerød. Derfor begyndte jeg at undersøge hvor jeg fandt sådan en henne, gerne til overskuelige penge, og så skal han også være god.

Jeg undersøgte nettet for gode advokater, med speciale i boliger. Jeg fandt så frem til Bengtson som er advokat i Hillerød og boligadvokat i København, og jeg begyndte at undersøge deres specialer. Jeg ringede efterfølgende til en veninde, fordi jeg ved at hun før har skulle sælge hendes hus. Hun sagde til mig at Bengtson som er boligadvokat i København faktisk havde hjulpet hende før, og at de var fantastiske! De havde styr på alt det juridiske og de tog sig af alt det papirarbejde, som jeg ikke lige har helt styr på.

Jeg gad heller ikke bare gå direkte til en ejendomsmægler, da jeg vil være sikker på at det hele blev ordnet rigtigt! Det er meget vigtigt at have styr på de vigtige ting som papirarbejde, så derfor var det meget vigtigt. Jeg kontaktede derfor Bengtson boligadvokat i København og vi fandt ud af en rigtig god aftalte.